VERZENDEN

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw en exclusief eventuele verzendkosten naar het buitenland.De eventuele verzendkosten worden automatisch door ons systeem berekend alvorens over te gaan tot betaling.Dit verschilt per land van bestemming.

 

Bij Cracks Krimpen gelden de volgende verzendkosten:

De bestelling wordt altijd afgeleverd op het adres welke u als factuuradres heeft aangeduid,tenzij u in het bestelformulier hebt aangegeven dat de bestelling op een ander afleveradres dient te worden afgeleverd dan het factuuradres.

Levertijd

Producten die op werkdagen voor 16.00 uur besteld worden,worden dezelfde dag nog verzonden.Mocht ons dat niet lukken dan nemen wij hierover tijdig contact met u op.

De levertermijn is ongeveer 3 tot 5 werkdagen. Zodra wij het te betalen bedrag in ontvangst hebben mogen nemen,wordt u bestelling verzonden.

Alle gemelde of vermelde leveringstermijnen zijn slechts een indicatie en leiden niet tot enig recht of aansprakelijkheid. Uiteraard krijgt u de mogelijkheid tot restitutie of vervanging van uw product.Wanneer u een foutief adres heeft opgegeven voor de levering dan zijn wij helaas genoodzaakt de extra kosten bij u in rekening te brengen.

RETOURNEREN

U heeft het recht om het product binnen 10 dagen na ontvangst te retourneren,mits het betreffende product onbeschadigd is,niet gedragen,gewassen of anderszins duidelijk gebruikt of bewerkt is en voorzien is van de originele verpakking en ( of ) prijskaartjes.Na deze na 10 dagen kunnen wij de retour niet meer acepteren.

PROCEDURE VAN HET RETOURNEREN

1. Stuur u producten retour naar het onderaan de pagina staande retouradres. Wanneer u niet meer in het bezit bent van de originele pakbon,voeg dan een notitie bij uw retour met daarin uw gegevens,ordernummer en de reden van retourneren.Het pakket kunt u gefrankeerd afgeven bij een PostNL punt. Bewaar uw verzendbewijs dat u ontvangt van de PostNL medewerker.

2.Het terugsturen van het artikel door de klant dient op eigen kosten te gebeuren.verzend uw retour voldoende gefrankeerd aangezien wij niet met een antwoordnummer werken.Dit moet in de originele verpakking.Alle retouren worden gecontroleerd of deze schoon en niet gerdragen zijn.

3.Ongefrankeerde pakketten kunnen niet worden accepteerd .U bent zelf aansprakelijk voor de aankomst van retour.

4.Na ontvangst van uw retour,zal de terugbetaling binnen 5 werkdagen aan u worden overgeschreven.Let op dat zaterdag en zondag geen werkdagen zijn.

5.Wanneer het geld op uw rekening staat is vervolgens afhankelijk van de snelheid van de banken onderling.

6.Als u de gehele order retourneert ontvangt u de eerst gemaakte verzendkosten van ons terug.

LET OP: SALE ARTIKELEN KUNNEN NIET RETOUR WORDEN GESTUURD!

Doet u dit wel dan zijn wij genoodzaakt de bestelling op uw kosten terug te sturen.

* Artikelen met steentjes/studs/parels kunnen niet geretourneerd worden.

Alvorens u het pakket opstuurd, dient u het bijgevoegde formulier mee te sturen. Doe het formulier in de doos,plak het niet aan de buitenzijde van de verpakking.

RETOURADRES:

Download Hier het retourformulier.

Cracks Krimpen, Raadhuisplein 80d , 2922 AH, Krimpen aan den IJssel.

RUILEN

Ben je tevreden over het product maar wil je een maat groter of kleiner?Dat kan!Wij zullen het geld van het geretourneerde item binnen 5 dagen naar u overmaken. Geef wel aan welke kleur of maat u nog wilt ontvangen op het bijgevoegde formulier.

 

PAKKETPOST

Voor pakketpost bedragen de kosten brievenbuspakketje  € 3,80

Pakketpost € 5,95

 

 

© 2017 - 2024 cracks | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel